Herken je het dat je soms op een dwaalspoor zit en de route niet meer weet? Dolend, onwetend, zoekend, dwaalziek?

De weg van het geloof, de hoop en de liefde langzaam kwijtgeraakt. Je voelt je machteloos en misschien zelfs alleen. Spaak gelopen. De gevolgen van onjuiste beslissingen met je meedragend. Verkeerde vriendschappen, huwelijk, missers uit je jeugd. Dingen jou aangedaan: #metoo. Er is een weg naar God.. een weg door de woestijn, een rivier in de wildernis. JESUS ON YOU. Graag neem ik je via Gods Heilige Geest bij de hand. Mag ik met je oplopen?


Iedereen is anders en is gebaat bij een bepaalde soort coaching. Daarom bied ik verschillende vormen van coaching aan. Hieronder vind je het aanbod van verschillende coachingsvormen. Neem gerust contact met me op als je er vragen over hebt.

Soorten coaching

In de TotalBalance methode wordt psychologie gecombineerd met pastoraat en theologie. Het werkt Bijbels gefundeerd, en is praktisch en direct toepasbaar. Hierdoor kunnen probleemgebieden bij de bron worden aangepakt en in Gods heling worden gebracht. Jij mag Gods liefde ontvangen en van daaruit jezelf en anderen liefhebben. Een leven leiden met perspectief op een geweldige God, waarbij je vanuit jouw unieke kwaliteiten iets mag bijdragen aan de wereld. Tot eer van Hem!
Nabij mijn praktijk is een mooi bosrijk gebied waar we heerlijk kunnen wandelen. Door te bewegen neemt de spanning in de spieren af, en krijg je rust en ruimte in je hoofd. Hierdoor kun je vrijer en helderder denken en kunnen mooie gesprekken ontstaan. Deze vorm van coaching wordt als laagdrempelig en plezierig ervaren.
Coaching op afstand behoort ook tot de mogelijkheden. De benodigde materialen krijg je toegestuurd en wij houden online contact. Deze digitale vorm maakt het mogelijk om begeleid aan het werk te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling en kan je gewoon uit huis of elders doen.
Lukt het niet naar mij toe te komen, dan kom ik graag naar jou, mits natuurlijk niet te ver weg.

Joy Christencoaching is onderdeel van het TotalBalance netwerk.