Je wilt misschien wel gaan beginnen met coaching. Maar wie zit er nu tegenover je? Hieronder vertel ik wat meer “over mij”.

Ik ben Josine Boerema, getrouwd met Michiel, en samen hebben we vier kinderen. Van huis uit heb ik meegekregen dat het leven draait om verbinden, verbinden met anderen, met jezelf en bovenal met God. Ik ben ik in het aangezicht van God. Dit is niet altijd zo geweest. Er ging veel psychische nood onder mijn glimlach schuil. Waar het ten diepste op neerkwam, was onzekerheid over de vraag: “Mag ik er wel zijn? Doe ik het wel goed genoeg?”

Die twijfel zat diep, totdat ik mij realiseerde dat ik een Koningskind ben, door God geschapen. Ik ben er en kan niet worden uitgewist. Niet uit de wereld en niet uit het leven van de mensen om mij heen. Voor mij is God de Bron van mijn vreugde. Ik heb ervaren dat zonder Hem mijn leven zinloos, waardeloos en vreugdeloos is, maar in én door Hem ervaar ik steeds een intens geluk.

Voor mij is God de Bron van mijn vreugde. Ik heb ervaren dat zonder Hem mijn leven zinloos, waardeloos en vreugdeloos is, maar in én door Hem ervaar ik steeds een intens geluk.